top of page

za 24 feb

|

Landgoed de Denneboom

Soundjourney

Reis van ontspanning begeleid door geluid

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soundjourney
Soundjourney

Tijd en locatie

24 feb 2024, 10:30 – 12:00

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg 16, 5481 XD Schijndel, Nederland

Gasten

Over het evenement

Deze ochtend gaan we met Keri op reis met zang & klank van uiteenlopende instrumenten. Wanneer we in een ontspannen staat met geluiden werken kunnen we verschillende staten van hersenactiviteiten ervaren. Hierin kunnen we meer ontspanning ervaren & het onbewuste naar het bewuste brengen. Elke ervaring is uniek en deze setting van het ontvangen van geluid zal ontspanning brengen voor je lichaam, geest & ziel.

 

Keri heeft tijdens haar reizen veel inspiratie opgedaan & muziek(instrumenten) vanuit verschillende werelddelen ervaren. Dit zal deze ochtend samenkomen tot een harmonieuze belevenis. Van de Kora uit West-Afrika tot eigen geslagen klankschalen. 

 

"Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen & m'n liefde in geluid met jullie te delen."

 

♥️

Om deze reis zo comfortabel mogelijk te maken, zijn er yoga matten aanwezig om op te liggen en meditatie kussens om op te zitten. Aangezien we over het algemeen niet gewend zijn om meer dan een uur stil te zitten of te liggen, is het wellicht fijn om zelf nog voor extra comfort te zorgen! Denk hierbij aan ligcomfort dmv een extra mat & zorg voor een warm lichaam dmv een slaapzak / deken / warme kleding / sokken.

Tickets

  • Soundjourney 24 februari

    Reis van ontspanning begeleid door geluid

    € 15,00
    Btw: BTW inbegrepen+€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page