top of page

za 15 jun

|

Landgoed de Denneboom

Soundjourney met Keri Mukti

Reis van ontspanning begeleid door geluid

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
 Soundjourney met Keri Mukti
 Soundjourney met Keri Mukti

Tijd en locatie

15 jun 2024, 10:30 – 12:00

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg 16, 5481 XD Schijndel, Nederland

Gasten

Over het evenement

Deze ochtend gaan we met Keri op reis met zang & klank van uiteenlopende instrumenten. Wanneer we in een ontspannen staat met geluiden werken kunnen we verschillende staten van hersenactiviteiten ervaren. Hierin kunnen we meer ontspanning ervaren & het onbewuste naar het bewuste brengen. Elke ervaring is uniek en deze setting van het ontvangen van geluid zal ontspanning brengen voor je lichaam, geest & ziel.

 

Keri heeft tijdens haar reizen veel inspiratie opgedaan & muziek(instrumenten) vanuit verschillende werelddelen ervaren. Dit zal deze ochtend samenkomen tot een harmonieuze belevenis. Van de Kora uit West-Afrika tot eigen geslagen klankschalen. 

 

"Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen & m'n liefde in geluid met jullie te delen."

 

♥️

Om deze reis zo comfortabel mogelijk te maken, zijn er yoga matten aanwezig om op te liggen en meditatie kussens om op te zitten. Aangezien we over het algemeen niet gewend zijn om meer dan een uur stil te zitten of te liggen, is het wellicht fijn om zelf nog voor extra comfort te zorgen! Denk hierbij aan ligcomfort dmv een extra mat & zorg voor een warm lichaam dmv een slaapzak / deken / warme kleding / sokken.

Deel dit evenement

bottom of page