top of page

Sun, 14 Apr

|

Landgoed de Denneboom

Ontvangen is niet voor de bangen: een workshop in levenskunst.

Dat cadeau werkelijk ontvangen is een kunst op zich...en ook daarin stemmen we af en leren we ons hart te openen voor alles wat de ziel wil ontvangen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Ontvangen is niet voor de bangen: een workshop in levenskunst.
Ontvangen is niet voor de bangen: een workshop in levenskunst.

Time & Location

14 Apr 2024, 13:30 – 16:30

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg 16, 5481 XD Schijndel, Nederland

About the event

Dit beloofd een heel erg bijzondere hartopenende, helende en liefdevolle middag te worden...  

In de huiselijke omgeving van Landgoed de Denneboom met open haard, warme thee en lekkers komen we samen met een mooie groep mensen om te leren luisteren. 

Luisteren... niet naar woorden, maar naar de influisteringen van iets in jou dat de ander echt ziet in wie hij of zij werkelijk is. We stemmen ons af op de diepe intuïtie, in een ieder aanwezig, die de ander in zijn of haar volledige licht, waarheid en kracht waarneemt en geven daarmee een groot cadeau. Het cadeau van werkelijk gezien en gewaardeerd te worden.  Dat cadeau werkelijk ontvangen is een kunst op zich... en ook daarin stemmen we af en leren we ons hart te openen voor alles wat de ziel wil ontvangen. Soms kan dat voelen als een glas water voor leven in dorre grond.  Als we elkaar en onszelf werkelijk gaan zien en bewonderen als unieke waardevolle levensexemplaren dan worden we daar mooier van. Stralend aanwezig bewustzijn.  

We werken op deze dag met lichaamsenergetische oefeningen, visualisatie, waarnemen en vrije expressie.  Ook kun je op deze dag (tegen een extra vergoeding) een waar lichtgedicht ontvangen van Camie Bonger. 

Een lichtgedicht is een antwoord. Op een vraag. Maar niet zomaar een antwoord. Het is persoonlijk, helder en vooral liefdevol. Vanuit de ziel. In dichtvorm. Een spontaan ontstane rap. Inspirerend en helend. Rakend, recht in het hart.  Het lichtgedicht nemen we voor jou op om mee naar huis te nemen. Deze krijg je dan mee om thuis verder te kunnen luisteren en te gebruiken als mediatie. Een cadeau voor je ziel. Gezien worden in jouw licht.  

Deze middag worden we ondersteunt door de zachte pianoklanken van Lisette de Pavoordt.  

Over Camie Bonger Camie is theatermaakster bij Transformatietheater. Een concept welk als vanzelf ontstond, omdat al snel duidelijk werd dat haar theater veel meer was dan entertainment. Mensen werden ten diepste en werkelijk geraakt. Alsof harten open gingen, balast van schouders genomen werd en mensen met een gevoel van verbondenheid naar huis gingen. Daarnaast beheerst Camie de kunst van luisteren als geen ander en vertaalt ze wat ze ziet en hoort in jou naar een prachtig lichtgedicht. Soms troostend en koesterend, soms een regelrechte pep talk of complimentendouche, maar altijd precies wat je nodig moest horen en ontvangen.  

Esther Landa is essentiecoach, trainer en facilitator en organiseert al enige tijd verschillende grote en kleine evenementen met Love in Motion Conscious Events. Het liefst werkt ze met groepen en duikt ze met hen de diepte in. Via dans, het medicijnwiel, meditatie en visualisatie en allerlei inspirerende werkvormen leidt ze je terug naar jou en schept ze een veilige ruimte om te landen, te voelen en te helen.   

Lisette van de Pavoordt is intuïtief pianiste die ons met haar pianoklanken begeleid in de werkvormen en lichtgedichten van Camie aan jou. Verzachtend, helend en openend is haar muziek.

Klik hier voor tickets 

Share this event

bottom of page