top of page

Sun, 11 Feb

|

Gestelseweg 16

Soundjourney

Reis van ontspanning begeleid door geluid

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soundjourney
Soundjourney

Time & Location

11 Feb 2024, 10:30 – 12:00

Gestelseweg 16, Gestelseweg 16, 5481 XD Schijndel, Nederland

About the event

Deze ochtend gaan we met Keri op reis met klank & zang van uiteenlopende instrumenten. Wanneer we in een ontspannen staat met geluiden werken komen we in verschillende hersengolven terecht. Hierin kunnen we meer ontspanning ervaren & het onbewuste naar het bewuste brengen. Elke ervaring is uniek en deze setting van het ontvangen van geluid zal ontspanning brengen voor je lichaam, geest & ziel.

 

Keri heeft tijdens haar reizen veel inspiratie opgedaan & muziek(instrumenten) vanuit verschillende werelddelen ervaren. Dit zal deze ochtend samenkomen tot een harmonieuze belevenis. Van de Kora uit West-Afrika tot eigen geslagen klankschalen. 

 

"Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen & m'n liefde in geluid met jullie te delen."

 

♥️

Om deze reis zo comfortabel mogelijk te maken, zijn er yoga matten aanwezig om op te liggen en meditatie kussens om op te zitten. Aangezien we over het algemeen niet gewend zijn om meer dan een uur stil te zitten of te liggen, is het wellicht fijn om zelf nog voor extra comfort te zorgen! Denk hierbij aan ligcomfort dmv een extra mat & zorg voor een warm lichaam dmv een slaapzak / deken / warme kleding / sokken.

Tickets

  • Soundjourney 11 februari

    Op muzikale reis met Keri Mukti

    €15.00
    Tax: BTW included+€0.38 service fee
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page