top of page

Fri, 08 Mar

|

Landgoed de Denneboom

Traditionele Yoga

Thuiskomen in onszelf. De focus ligt op het vergroten van ons bewustzijn door middel van verschillende poses en oefeningen, waarbij we op een diepe laag ontspannen terwijl we observeren wat er beweegt op fysiek & mentaal niveau.

Registratie is afgesloten
Check out other events
Traditionele Yoga
Traditionele Yoga

Time & Location

08 Mar 2024, 07:00 – 8:00

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg, 5481 XD Schijndel, Nederland

About the event

Yoga geeft ons gereedschappen geeft om balans in lichaam en geest te creëren & de werking hiervan te optimaliseren.

Wij hebben verschillende opleidingen gevolgd in traditionele yoga (hatha / asthanga). In onze lessen gebruiken we Asana (lichaamsoefeningen), Pranayama (ademhalingstechnieken), Mantra (chanting) & meditatie-oefeningen op een manier dat het toegankelijk is zonder enige ervaring.

De focus ligt op het vergroten van ons bewustzijn door middel van verschillende poses en oefeningen, waarbij we op een diepe laag ontspannen terwijl we observeren wat er beweegt op fysiek & mentaal niveau.

Door yoga toe te passen op niet alleen fysiek, maar ook mentaal vlak kunnen we nog diepere ontspanning ervaring in lichaam & geest. De ashram waar Nik & Keri beide trainingen hebben gevolgd & hebben geleerd hoe nauwkeurig Yoga wordt uitgedragen met de Veda geschriften is het Kaivalyadhama Institute in Lonavla. Binnen dit instituut hebben ze 100 jaar wetenschap onderzoek gedaan naar de wijze van bepaalde Yoga discipline en wordt wetenschappelijk onderbouwd.

Tickets

  • Traditionele Yoga

    €15.00
    +€0.38 service fee
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page