top of page

Sat, 04 May

|

Landgoed de Denneboom

◊ Vrije Vrouwen ◊

Omarm de wilde natuur

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
◊ Vrije Vrouwen ◊
◊ Vrije Vrouwen ◊

Time & Location

04 May 2024, 10:00 – 05 May 2024, 16:00

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg, 5481 XD Schijndel, Nederland

Guests

About the event

Wilde vrije vrouw,

Wanneer je begint te lezen is het eigenlijk al te laat. De wilde vrije vrouw in jou voelt zich geroepen. Dit weekend gaan we vieren, genieten, spelen, verbinden met het wilde, vrije leven. Even opladen in het bos met beide voeten op de grond, één met het magische bosrijke natuur op de grens van Sint-Michielsgestel & Schijndel…

Een weekend voor & met vrouwen om het simpele leven te omarmen. Met aanbod van verschillende soorten workshops waar je vrijblijvend aan kunt aansluiten. Denk hierbij aan wandelen in de natuur, bewegen, dansen, expressie, water, vuur & muziek.

Voor ieder wat wil(d)s! We gaan spelen, dansen om het vuur & genieten van de wilde natuur in & om ons heen. De locatie ‘Landgoed de Denneboom’ is een prachtige krachtplek op oud-keltisch grond met heilige bomen in een prachtig natuurgebied.

Tickets zijn met een kampeerplek inbegrepen. Neem hiervoor wel je eigen onderkomen tent of camperbus mee. Er zijn beperkt aantal gedeelde kamers beschikbaar voor dit heugelijke weekend. Ook zitten er voor zaterdag lunch, diner, zondag ontbijt & lunch in de tickets inbegrepen. Alle maaltijden zijn biologisch, vegetarisch, zo veel mogelijk uit eigen (biodynamische) tuin, lokaal & biodynamisch. 

Tickets

 • Vrije Vrouw camping

  Ticket inclusief kampeerplek

  €222.00
  Tax: BTW included+€5.55 service fee
  Sale ended
 • Vrije Vrouw kamer

  Ticket inclusief gedeelde tweepersoonskamer

  €282.00
  Tax: BTW included+€7.05 service fee
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page