top of page

Sun, 21 Jul

|

Landgoed de Denneboom

Yin & Soundjourney met Marlous & Keri

Speciale ochtend Yin Yoga door Marlous, onder muzikale begeleiding van Keri

Yin & Soundjourney met Marlous & Keri
Yin & Soundjourney met Marlous & Keri

Time & Location

21 Jul 2024, 10:00 – 12:00

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg, 5481 XD Schijndel, Nederland

About the event

'In de yin stappen we samen uit de drukte van de dag. Uit de haast, uit de actie. Met verschillende asana's (yoga poses) keren we naar binnen en staan we stil bij wat er omhoog komt.  We vertragen en verstillen om weer in contact te komen met dat wat je raakt en wat echt belangrijk voor je is. Voelen wat gevoeld mag worden en met liefdevolle aandacht luisteren naar wat je hart fluistert.'

Dit alles onder begeleiding van Keri met zang & klank van uiteenlopende instrumenten. Wanneer we in een ontspannen staat met geluiden werken kunnen we verschillende staten van hersenactiviteiten ervaren. Hierin kunnen we meer ontspanning ervaren & het onbewuste naar het bewuste brengen. Elke ervaring is uniek en deze setting van het ontvangen van geluid zal ontspanning brengen voor je lichaam, geest & ziel.

Keri heeft tijdens haar reizen veel inspiratie opgedaan & muziek(instrumenten) vanuit verschillende werelddelen ervaren. Dit zal deze ochtend samenkomen tot een harmonieuze belevenis. Van de Kora uit West-Afrika tot eigen geslagen klankschalen.

"Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen & m'n liefde in geluid met jullie te delen."

♥️

Om deze reis zo comfortabel mogelijk te maken, zijn er yoga matten aanwezig om op te liggen en meditatie kussens om op te zitten. Aangezien we over het algemeen niet gewend zijn om meer dan een uur stil te zitten of te liggen, is het wellicht fijn om zelf nog voor extra comfort te zorgen! Denk hierbij aan ligcomfort dmv een extra mat & zorg voor een warm lichaam dmv een slaapzak / deken / warme kleding / sokken.

Tickets

  • Yin & soundjourney

    Met Marlous & Keri

    €22.00
    +€0.55 service fee

Total

€0.00

Share this event

bottom of page