top of page

za 13 apr

|

Landgoed de Denneboom

Vrouwencirkel - nieuwe maan

Ik, Keri, kijk er enorm naar uit om je te leren kennen en samen onze harten te openen. Samenkomen met vrouwen is zo magisch! We creëren een veilige ruimte waar alles welkom is, hierdoor ontstaat er ruimte voor acceptatie, heling, liefde en vooral plezier!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwencirkel - nieuwe maan
Vrouwencirkel - nieuwe maan

Tijd en locatie

13 apr 2024, 10:30 – 12:00

Landgoed de Denneboom, Gestelseweg 16, 5481 XD Schijndel, Nederland

Gasten

Over het evenement

Lieve vrouw, 

Elke zaterdag op of na de nieuwe maan komen we samen met een groep vrouwen. In een cirkel waarin we allemaal gelijk zijn en elkaar ondersteunen. Een cirkel van verbinding waarin we samen kunnen verzachten en de vrouwelijk energie zijn werk kunnen laten doen. Een veilige ruimte waarin we ons dagelijkse rollen kunnen loslaten en op een dieper niveau contact kunnen maken. Vanzelf zal dit helpen om in contact te komen met ons emotionele deel die in verbinding staat met ons intuïtieve zelf. 

Elke maan zal er een ander onderwerp naar boven komen, dit wordt bepaald aan de hand van het incheck rondje in de groep. Vanuit een korte meditatie om bij onszelf te komen en aan te komen in het moment gaan we delen, luisteren en wat oefeningen doen, elkaar bekrachtigen en delen van onszelf aanspreken die in het dagelijks leven misschien wat op de achtergrond raken.

Voel je je geroepen om samen te komen? Wees van harte welkom op Landgoed het Denneboom. Ik, Keri, kijk er enorm naar uit om je te leren kennen en samen onze harten te openen. Samen komen met vrouwen is zo magisch, erachter komen hoe we vaak tegen dezelfde dingen aan lopen en dan voorbij de schaamte en schuld te komen ontstaat er ruimte voor acceptatie, heling, liefde en vooral plezier!

Tickets

  • Vrouwencirkel 13 april

    ont-dek je vrouwelijke krachten

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page